Filmstriben

Stream spille- og kortfilm inden for mange forskellige genrer, hold styr på dine lån med Filmstribens pointsystem. Se film uden at bruge point, på bibliotekets pc'ere

Pointsystemet er opdelt på følgende måde:

  • Film og udvalgte dokumentarfilm med almindelig spillefilmslængde: 4 points
  • Dokumentarfilm over 30 minutter: 3 points
  • Dokumentar- eller animationsfilm under 30 minutter: 2 points
  • Korte animations- og dokumentarfilm, under 15 minutter: 1 point

Som låner på Biblioteket i Thy er du sikret 20 point hver måned.
Det betyder at du, som tidligere, stadig låne op til 5 spillefilm om måneden, altså 4 x5 point. Men du kan også bruge nogle af dine point på andre typer af film, animations- , dokumentar- eller kortfilm. Har du point i overskud kan de ikke overføres til næste måned. 

Filmen kan sættes på pause, frem- og tilbagespoles og kan ses et ubegrænset antal gange i låneperioden som er 48 timer. Når låneperioden er afsluttet, skal du ikke foretage dig yderligere.

Der kan kun lånes film på Filmstriben fra danske IP-adresser. Dvs. at du skal befinde dig i Danmark for at låne og se film med dit bibliotekslogin.

Det er også muligt at Chromecaste fra pc/Mac og fra Android-tablet til en stor skærm. På iPhone og iPad bruges appen "Filmstriben Next". 

Besøg Filmstriben her.

Befinder du dig på biblioteket, kan du benytte Filmstribens tilbud via bibliotekets pc'er uden at logge ind eller bruge point. Brug linket: Filmstriben på biblioteket

Bliv klogere på Filmstribens pointsystem