Sæson 2018-19 – tilmeld dig her

Har du en drøm om at blive skuespiller? Så kan KulturRummet hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig undervisning i dramatik i samarbejde med Thy Teater.

Elsker du også at optræde? Vil du mødes med andre på en dramaskole, hvor du som skuespiller leger med forskellige roller og dramatiske fortællinger?

Vi skal eksperimentere og lege med udtryk, krop og stemme. Vi kan fx prøve at fortælle en historie uden at sige noget. Måske skal vi lave en karakter, der er omvendt af den, vi selv er. Eller også skal vi kaste os ud i en gyserscene eller måske arbejde med stunt og slagsmål. Eller hvad vi nu finder på.  

På dramaskolen i Thy arbejder vi seriøst og på en sjov måde med skuespillerfaget. Vi skal se nærmere på teatersport, improvisation, dramalege, sanselighed, stemme, tekster og meget mere.

Det er lige meget, om du er udadvendt, indadvendt eller omvendt, her er alle velkomne. Du vil blive hjulpet og udfordret lige præcis der, hvor du er. Og så vil du med garanti lære dig selv og andre bedre at kende.

4.-6. klassetrin
For dig, der elsker at bruge din fantasi og synes, det er sjovt at udtrykke dig med din krop og mimik. Vi laver en masse dramalege, hvor vi øver skuespillernes færdigheder. Vi skal bevæge os som kogt spaghetti og tale som en trold, klæde os ud, fortælle historier og optræde en masse for hinanden. Og meget mere.

Tilmeld dig her.

7.-10. klassetrin
For dig, der ønsker at prøve kræfter med skuespillerkunsten og dit sceniske nærvær. Her skal vi improvisere og lave teatersport, arbejde med tekst og skuespilteknik. Og meget mere.

Tilmeld dig her.

Hvornår
Vi starter tirsdag den 21/8. Undervisningen ligger fra kl. 17:15-18:45 for 7.-10. klasse og kl. 15:30-17:00 for 4.-6. klasse (dog med forbehold for mindre ændringer pga. øvrig skemalægning).

Sted
Undervisningen foregår i Plantagehuset.

Pris
Prisen for skoleåret er i alt kr. 1250 (som betales i to rater á kr. 625 den 1/12 og 1/5).

Det med småt
Dramaskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.

Asger Kjær Pedersen

Dramalærer

Tel: 99 17 38 40

SEND EN EMAIL

SE PROFIL