Sæson 2019-20 – tilmeld dig her

Har du en drøm om at blive skuespiller? Så kan KulturRummet hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig undervisning i dramatik i samarbejde med Thy Teater.

Drama for børn (3.-6. kl.)

Har du en drøm om at blive skuespiller? Så kan KulturRummet hjælpe dig! Vi tilbyder nemlig undervisning i drama og skuespil i samarbejde med Thy Teater.

Dramaholdet er for dig, der elsker at bruge din fantasi, din krop og din mimik, og samtidig godt kunne tænke dig at få et indblik i hvordan man kan bruge kroppen og hovedet til at udtrykke sig gennem teater. Vi kommer til at lege, improvisere, danse, synge, hoppe, fortælle historier og lege med kostumer, masker og parykker. Samtidig kommer vi til at lære en masse om drama og teater, og skal selvfølgelig prøve at lave forestillinger for jeres forældre, bedsteforældre og venner.

Der er ingen krav til at man har erfaring med teater eller drama, så om du synes det lyder sjovt og spændende og godt kunne tænke dig at prøve kræfter med drama, eller om du har prøvet det før og godt kunne tænke dig at blive udfordret på ny, så kom og leg med på KulturRummets dramahold – her bliver det magisk!

  • Tid: Onsdage kl. 16.00-17.30.
  • Start: Uge 36.
  • Sted: Dramalokalet (2. sal), Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted.
  • Underviser: Alberte Husted Larsen.
  • Pris: Kr. 950,- for hele sæsonen (24 uger). Beløbet opkræves i to rater.

Tilmeld dig her.

Det med småt
Dramaskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.