Sæson 2020-21 – tilmeld dig her

Elsker du at optræde, og vil du mødes med andre på en dramaskole, hvor du som skuespiller leger med forskellige roller og dramatiske fortællinger? Så er Dramaskolen i Thy noget for dig.

Lige meget, om du er udadvendt, indadvendt eller omvendt, er du velkommen her. Du vil blive udfordret og mødt lige der, hvor du er. Og så vil du med garanti lære dig selv og andre bedre at kende.

Cirkus
Lær jonglering, akrobatik og gøgl.

Gennem sjov og hyggelig træning, lærer du på vores nye cirkushold spændende cirkuskunster indenfor jonglering, akrobatik og gøgl/klovneri.

"At blive god til noget handler om at have det sjovt og blive grebet af interessen” siger Anders, og det er netop det, vores cirkusskole er allerbedst til, for her vil både være hygge, latter og hård træning.

Til foråret vil vi være klar med en herlig samling af cirkusnumre, som kan spilles som samlet cirkusforestilling eller bruges hver for sig som festlige indslag til kultur-begivenheder i Thy.

Alle kan være med, uanset om man har prøvet cirkuskunster før eller bare har drømmen om at prøve.

Anders Wadsholt er oprindeligt uddannet jonglør og har rejst med flere af de danske cirkus, og så er han en af landets bedste instruktører, der forstår at sætte dig i spil og indfri dine drømme om manegen, scenen og spotlyset, om du så er en naturlig klovn, en behændig springakrobat eller bare én, der tør drømme store drømme.

Hvem
4.-9. klasse

Hvornår:
Onsdag: 15-16.30 

Hvor:
Plantagehusets dramalokale på 2. sal

Pris:
950 kr for 24 gange af 90 minutter (betales i to rater)

Tilmeld dig her

 

Dramaskole

Drama er fantasiens fristed, hvor man kan få lov at være, som man er.

Her er dine særheder ikke i vejen - tvært imod - det er dem, der gør dig til dig, og det er dig, vi gerne vil se.

Gennem dramalege og skuespillertræning bliver vi klar til at stå på scenen med et rigtigt teaterstykke, når vi i uge 18 skal optræde for Thyboerne med en udendørs forestilling i byen.

Vi arbejder med fysisk udtryk, med tekst og med stemme, og alle føler sig bedre styrket efter et drama-år til at stå frem som sig selv i alle sammenhænge både i skolen, i familien eller i det offentlige rum.

Drama giver dig en selvtillid og et kammeratskab, der er helt unik, og drama er for alle - både hvis du også spiller fodbold eller rockmusik, eller hvis du ellers har svært ved at finde en interesse, der passer dig.

“Jeg glæder mig enormt til at se, hvilke fantastiske personligheder, der findes i Thisted og Thy” siger holdets instruktør Anders Wadsholt, der gennem de seneste 15 år både har skrevet og instrueret mange teaterstykker med og for børn og unge.


Hvem, hvor og hvornår?
4.-7. klasse onsdage 17.00-18.30 (Plantagehusets dramalokale på 2. sal) Tilmeld dig her
8. klasse - 1.g. onsdage 19.00-20.30 (Plantagehusets dramalokale på 2. sal) Tilmeld dig her
opstart i uge 36 og kører over 24 gange

Pris
950 kr fordelt på to rater


 

 

 

Det med småt
Dramaskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.