Sæson 2020-21 – tilmeld dig her

Elsker du at optræde, og vil du mødes med andre på en dramaskole, hvor du som skuespiller leger med forskellige roller og dramatiske fortællinger? Så er Dramaskolen i Thy noget for dig.

Lige meget, om du er udadvendt, indadvendt eller omvendt, er du velkommen her. Du vil blive udfordret og mødt lige der, hvor du er. Og så vil du med garanti lære dig selv og andre bedre at kende.

Vi eksperimenterer og leger med udtryk, krop og stemme. Vi fortæller historie uden ord. Skaber karakterer, der er omvendt af den, vi selv er. Kaster os ud stunt og slagsmål eller opfører en gyserscene. Eller hvad vi nu finder på.
På Dramaskolen i Thy arbejder vi seriøst og på en sjov måde med skuespillerfaget. Vi skal se nærmere på teatersport, improvisation, dramalege, sanselighed, stemme, tekster og meget mere.

Dramaskolen er en ny, kreativ skole for børn fra 3.-9. klasse – her kan eleverne udvikle sig gennem processer, eksperimenter og form møde, ligesom de får mulighed for at opleve pro-fessionelle skuespillere.  På Dramaskolen i Thy:
•    Arbejder vi med processer, eksperimenter og form
•    Oplever forestillinger med professionelle skuespillere
•    Og meget mere!
Dramaskolen i Thy er realiseret i et samarbejde mellem KulturRummet og Thy Teater.

Hvem, hvor og hvornår?
3.-6. klasse onsdage 16.00-17.30 (Plantagehuset)
6.-9.klasse onsdage 18.00-19.30 (Plantagehuset)
opstart i uge 36 og kører over 24 gange

Pris
950 kr fordelt på to rater

Tilmeld dig her.

Det med småt
Dramaskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.

Alberte Husted Larsen

Kulturfagslærer, Dramaskolen i Thy

SEND EN EMAIL

SE PROFIL