Forfatterskolen i Thy

Elsker du også at skrive? Og vil du mødes med andre på en forfatterskole, hvor det at skrive er en leg og et håndværk, som du kan blive bedre og modigere til?

Kom og få poetsneen til at dale, digtene til at danse, drager og prinsesser til at tale samme sprog, den sure vaskekone til at smide karkluden eller dine forfædre til at genopstå. Måske laver vi en bog så lillebitte som en bille. Eller syr din gamle natkjole om til en digtsamling. Eller hvad vi nu finder på.

Forfatterskolen i Thy tilbyder undervisning for skrivelystne thyboer i alle aldre. Vi mener, at alle har noget på hjerte, og vores undervisning er baseret på den tanke.

På forfatterskolen vægter vi det praktiske arbejde med at skrive højt, og undervisningen er tilrettelagt sådan, at du får rig mulighed for at eksperimentere med forskellige skriftsproglige udtryk, finde din egen stemme og dyrke dit særpræg.

På Forfatterskolen i Thy bliver du både bedre og modigere til at skrive.

Forfatterskolen har et tæt samarbejde med KulturRummets øvrige kulturskoletilbud. Som elev på forfatterskolen har du mulighed for at deltage i caféaftner og fællesfag, hvor vi ska-ber og deler oplevelser på tværs af kunstformerne.

 

Marie Hjørnet Nielsen

Kulturfagslærer, Forfatterskolen i Thy

SEND EN EMAIL

SE PROFIL