2021-22 – tilmelding

Herunder kan du læse mere om de hold, vi tilbyder i sæson 2021-22. Du finder tilmeldingslink under de forskellige holdbeskrivelser.

Ordlaboratoriet 12 - 16 år

I Ordlaboratoriet får ordene ikke lov til at stå og kede sig på papiret. Vi vender og drejer bogstaverne, ka-ster dem op i luften og lader dem falde ned som visne blade, flyve op som sommerfugle, hoppe som frøer og køre rundt som cykelhjul. Vi sprænger alle grænser for, hvordan en tekst kan se ud, og vi eksperimente-re med forskellige stemmer og udtryksformer, omskriver eksisterende tekster og skaber vores egne alterna-tive virkeligheder.

I Ordlaboratoriet kan du dele din begejstring for at skrive, læse og lege med sproget sammen med andre ordbegejstrede ordforskere.

Hvem

Fra 12-16 år

Tidspunkt

Onsdag kl. 16.00-18.00

Holdet kører 24 uger i alt:
Efterår; uge 35-47
Forår; uge 5-19

Sted

Plantagehuset i Thisted

Pris

Prisen for en sæson (24 uger) er i alt 1200,- kr., som betales over to rater á 600,- kr. (1/12 og 1/5).

Tilmeld dig her.

Skriveværkstedet fra 16 år

I Skriveværkstedet arbejder vi med skriftens mangfoldige former og afsøger alle sprogets kringelkroge. Vi koger virkeligheden ned til et digt eller lader den folde sig ud på papirets hvide mark. Vi forestiller os, hvordan verden ser ud gennem andres øjne, eller giver alt det, der lever i dig, poetisk kraft. Vi skaber nye fortæl-linger eller tager litterært livtag med din egen livshistorie. Under alle omstændigheder vil du helt sikkert blive både udfordret og inspireret til at opdage nye sider af din skrivepraksis. Gennem fælles tekstlæsninger og tekstrespons vil du få skærpet din opmærksomhed på blinde vinkler og uudfoldede muligheder i dine tek-ster. Du vil blive mere bevidst om, hvad der kendetegner din stemme, og hvordan du kan udvikle din skri-vestil og vurdere, hvad der er godt og skidt.

På vejen vil vi kigge de gode forfattere over skulderen og blive klogere på de utallige greb, der findes i litteraturens værktøjskasse, og du vil opleve, at dit kritiske blik og din lydhørhed over for sproget bliver skærpet. Gennem skriveøvelser vil vi arbejde med teksters opbygning, forløb, stil, billeddannelser, former og meget mere, så du går fra skriveværkstedet med en ny og større bevidsthed om og fortrolighed med skriftens og litteraturens verden.

Hvem

Fra 16 år

Tidspunkt

Plantagehuset, Thisted: Onsdag kl. 18.15-20.15
Hurup Bibliotek: Tirsdag kl. 10.00-12.00

Holdet kører 24 uger i alt:
Efterår; uge 35-47
Forår; uge 5-19

Pris

Prisen for en sæson er 1200,- kr. som betales over to rater á 600,- kr. (1/12 og 1/5).

Tilmeld dig her.

 

 

Martin Rohr Gregersen

Litteratur- og kulturformidler

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Øjvind Fritjof Arnfred

Bibliotekar

SEND EN EMAIL

SE PROFIL