Fortælletid - kan du lide en god historie?

Så er du kommet til det rette sted. Fortælletid er nemlig en verden af skønne eventyr, sagn og fabler, formidlet på video af danmarks bedste historiefortællere.

På Fortælletid kan dit barn møde de klassiske eventyr som Rødhætte og Klodshans og samtidig opleve nye spændende sagn fra bl.a. den nordiske mytologi.

Ofte gemmer der sig en god historie bag historierne. For eksempel kan man opleve Hans Laurens fortælle myten Sult og skæg, som han selv har fået fortalt af en dreng fra Angola, da han var i Afrika for at fortælle historier og arbejde med børn og fortælling. Hans Laurens har blandt andet modtaget Børnesagsprisen for sit arbejde med børn, historiefortælling og børns historier. Man kan også få fortalt historier af Kari Brinch, der tidligere har været ansat som eventyrfortæller i Børnekulturhuset Fyrtøjet, der formidler H. C. Andersens eventyrverden til børn fra hele verden.

Brug Fortælletid til godnathistorier sammen med børnene, som eftermiddagshygge – eller snup en historie, når I er på farten. 

Besøg: Fortælletid.dk