YouTopia Festival

YouTopia er en nyskabende kulturfestival, der bliver afholdt i KulturRummet d. 5.-6. oktober 2018. Festivalen er skabt af lokale unge og vil byde på to spændende dage med danske youtubere, debatter, filmvisninger, workshops og masser af good vibes!

YouTube er et medie, som vi taler alt for unuanceret om. Med YouTopia Festival vil vil vise, at YouTube har noget på hjerte, og at det er et univers, der er værd at fordybe sig i.

På YouTube diskuterer man alt lige fra køn og seksualitet til bæredygtighed, mode, politik, selvværd og kreativitet. Og det samme skal vi gøre til YouTopia Festival. Vi hiver danske youtubere og mediefolk til Thisted og pynter op i KulturRummet til et par vilde dage!

Kulturoplevelser skaber engagement
Vi tror på, at når man først én gang har haft en fed oplevelse med at få medindflydelse og tage ansvar (sammen med andre), så er man er langt mere tilbøjelig til at gøre det igen.

YouTopia Festival vil give flere unge thyboer mulighed for medindflydelse og en oplevelse af, at der findes spændende ungdomsarrangementer i deres kommune – som de selv er med til at skabe. 

[Programmet kommer i august/september]

 

Følg YouTopia Festival på facebook

Følg @youtopiafestival på instagram

 

YouTopia Festival er et samarbejde mellem KulturRummet, de unge youtopister (festivalfrivillige) og ildjsæle-projektet DemokraTour, der bl.a. modtager støtte fra Landdistriktspuljen.