Dina Skriver Frost

Musiklærer

Tel: 51 55 45 60

SEND EN EMAIL

Jeg er uddannet cand.mag. i musik fra Aalborg Universitet i sommeren 2008. De første 4 år af min studietid dygtiggjorde jeg mig bl.a. inden for sang, kor, klaver og musikteori. Herefter valgte jeg, at fortsætte på en 2-årig pædagogisk overbygning med rytmisk sang som hovedfag og skrev speciale om, hvor vigtigt det er, at børn får lov at udvikle sig gennem musikken.

I september 2008 blev jeg ansat på Musikskolen i Thy, hvor jeg underviser i rytmisk sang, klaver og saxofon. Jeg samarbejder også med Sundhedsplejen i Thisted Kommune om projektet ’Familien i vækst’, hvor jeg bruger musikken til at skabe kontakt mellem mødre og deres babyer.
Jeg bor i Thisted sammen med min mand Mads, som også underviser på Musikskolen. Vi har musikken tilfælles og bruger derfor en del af vores fritid på at spille sammen, bl.a. i trioen ’Dina & Drengene’, hvor min far også spiller med. Jeg er desuden med i det lokale big band ‘Bogeyman Band’, hvor jeg spiller altsaxofon og synger.

Som barn/ung har jeg selv været elev på Musikskolen – og det har været en stor glæde for mig at kunne vende tilbage som underviser!

Arbejdsområder:  
Arbejdsmiljørepræsentant. Underviser i alle 3 afdelinger af Musikskolen i Thy: Hurup, Hanstholm og Thisted.