Keramik 13-18 år

Keramikholdet er der hvor du kan eksperimentere, lære og udvikle dig, uanset om det gælder det håndværksmæssige, designprocesser eller kunstkeramik.

Du har mulighed for at lære at dreje, modellere, hugge ud, føje sammen, installere etc. Der vil blive trukket tråde fra dit arbejde og til kunsthistorien og billedkunstens andre områder og tilbage igen.

Du vil stifte bekendtskab med forskellige lertyper, brændingsformer og fremstillingsprocesser, heriblandt RAKU, som gir et fantastisk indblik i forskellige former for filosofi og skaberkraft i det keramiske landskab.

Keramik er et fantastisk medie at udtrykke sig igennem. Det rummer kulturhistoriske traditioner der rækker tilbage til da vi rejste os op på 2 ben, tændte bål og begyndte at skabe husgeråd og udsmykning af det materiale vi havde lige under vores fødder, præcis det materiale som vi stadig skaber mursten af.

Hvem 

Hvor
Plantagehusets keramikværksted

Hvornår

30 lektioner af 90 minutter med start 8. september

Pris

Tilmeld dig her

 

Det med småt
Dramaskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.