Keramik 16+

Måske mangler du bare den der lille ekstra viden, som gør dit projekt færdigt, og giver dig lyst til mere? Så er det her et tilbud til dig Vi mødes i et kreativt fællesskab hvor du arbejder med egne ideer.

Du har mulighed for at stifte bekendtskab med at dreje, modellere, hugge ud, føje sammen, installere etc. Der vil blive trukket tråde fra dit arbejde og til kunsthistorien og billedkunstens andre områder og tilbage igen. Du vil stifte bekendtskab med forskellige lertyper, brændingsformer og fremstillingsprocesser, heriblandt RAKU, som giver et fantastisk indblik i forskellige former for filosofi og skaberkraft i det keramiske landskab.
Keramik er et fantastisk medie at udtrykke sig igennem. Det rummer kulturhistoriske traditioner der rækker tilbage til da vi rejste os op på 2 ben, tændte bål og begyndte at skabe husgeråd og udsmykning af det materiale vi havde lige under vores fødder, præcis det materiale som vi stadig skaber mursten af. Den vigtigste forudsætning for at deltage er lyst og nysgerrighed.

Hvem

Alle interesserede  i alderen 16+
Holdstørrelse: Max 10 personer

Tidspunkt

Tirsdag kl. 17.30 - 19.30

Holdet kører 24 uger i alt: 
Efterår; uge 36-48
Forår; uge 5-18

Sted

Plantagehusets keramikværksted i Thisted

Pris

Prisen for en sæson er 1200,- kr., som betales over to rater á 600,- kr. (1/12 og 1/5).

FULDT BOOKET. Skriv dig på venteliste: Tilmeld dig her

Her finder du vores regler, rabatter og vilkår

Annette Balker

Kulturfagslærer

SEND EN EMAIL

SE PROFIL