Ordlaboratoriet (12-16 år)​

At skrive er en øvelse i at mærke verden – være modtagelig over for alle følelser, sansninger og indtryk, der strømmer imod dig. Med skriften som medium kan vi forestille os, hvordan verden ser ud gennem andres øjne, eller vi kan undersøge, hvordan vi som individer oplever at have en krop og være til stede i verden.

Er du klar til at forestille dig, hvordan verden ser ud fra en hests, en myres, et træs perspektiv, give stemme til dem, der ingen stemme har, og bringe det oversete frem i lyset? Elsker du at forsvinde ind i sproget, historier, stemningen i et digt? Vil du dele din begejstring for at læse og skrive med andre?

I ordlaboratoriet bliver vi klogere på os selv, litteraturen og verden ved at læse, skrive og samtale om tekst.

Ord kan synges, få krop og stemme på en teaterscene eller formes til visuelle udtryk. Ord er et råmateriale på lige fod med malerens maling eller musikerens instrument.

Vi sprænger alle grænser for, hvordan en tekst kan se ud, og vi eksperimenterer med mange forskellige udtryksformer: Bogobjekter, tegneserier, raptekster, Instagram-digte og teatermanuskripter. Vi skal eksperimentere med forskellige stemmer og henvendelsesformer, omskrive eksisterende tekster og skabe vores egne alternative virkeligheder.

Vi får også besøg af en forfatter, deltager i skrivekonkurrencer, skriver fællestekster, breve med andre skriveelever og udgiver vores tekster på nettet og i bøger.

  • Tid: Onsdag kl.16.00 - 18.00
  • Start: Uge 38.
  • Sted: Kvisten (2. sal), Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted.
  • Underviser: Martin Rohr Gregersen. 
  • Pris: Kr. 1200,- for hele sæsonen (24 uger). Beløbet opkræves i to rater.

Tilmeld dig her.

 

Det med småt
Forfatterskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.

Martin Rohr Gregersen

Litteratur- og kulturformidler

SEND EN EMAIL

SE PROFIL