Skriveværkstedet 16+

Er du vild med ord og litteratur, og vil du gerne blive dygtigere til forme sproget på nye, overraskende og kreative måder? Uanset om du altid har drømt om at blive forfatter, først lige er begyndt at sætte pennen mod papiret eller bare gerne vil blive dygtigere til at skrive, så har vi fællesskabet, der passer til dig!

I Skriveværkstedet arbejder vi med skriftens mangfoldige former og afsøger alle sprogets kringelkroge. Vi koger virkeligheden ned til et digt eller lader den folde sig ud på papirets hvide mark. Vi forestiller os, hvordan verden ser ud gennem andres øjne, eller giver alt det, der lever i dig, poetisk kraft. Vi skaber nye fortællinger eller tager litterært livtag med din egen livshistorie. Under alle omstændigheder vil du helt sikkert blive både udfordret og inspireret til at opdage nye sider af din skrivepraksis. Gennem fælles tekstlæsninger og tekstrespons vil du få skærpet din opmærksomhed på blinde vinkler og uudfoldede muligheder i dine tekster. Du vil blive mere bevidst om, hvad der kendetegner din stemme, og hvordan du kan udvikle din skrivestil og vurdere, hvad der er godt og skidt.

På vejen vil vi kigge de gode forfattere over skulderen og blive klogere på de utallige greb, der findes i litteraturens værktøjskasse, og du vil opleve, at dit kritiske blik og din lydhørhed over for sproget bliver skærpet. Gennem skriveøvelser vil vi arbejde med teksters opbygning, forløb, stil, billeddannelser, former og meget mere, så du går fra skriveværkstedet med en ny og større bevidsthed om og fortrolighed med skriftens og litteraturens verden.

Hvem

Fra 16 år

Tidspunkt

Hurup Bibliotek: Tirsdag kl. 10.00-12.00

Holdet kører 24 uger i alt: 
Efterår; uge 36-48
Forår; uge 5-18

Pris

Prisen for en sæson er 1200,- kr. som betales over to rater á 600,- kr. (1/12 og 1/5).

Tilmeld dig her.

 

Her finder du vores regler, rabatter og vilkår

Øjvind Fritjof Arnfred

Bibliotekar

SEND EN EMAIL

SE PROFIL