Skriveværkstedet (fra 16 år)​

Undervisningen vil tage udgangspunkt i dine skrivedrømme og projekter. Uanset om du endnu kun har en spæd idé eller mange sider, som trænger et nyt blik, så er det på Forfatterlinjen, at du kan udvikle dit skrivetalent.

Er du nysgerrig efter at blive bedre til at mestre det skrivekunstneriske håndværk og udvide din litterære horisont i et engageret fællesskab sammen med andre, der ligesom dig elsker at skrive? Vil du arbejde seriøst og legende med at skrive, og drømmer du om at udgive tekster og/eller søge ind på en videregående uddannelse indenfor skrivekunst?

I skriveværkstedet vil du opdage nye sider af din skrivepraksis. Gennem fælles tekstlæsninger vil du få skærpet din opmærksomhed på blinde vinkler og uudfoldede potentialer i dine tekster. Du vil blive mere bevidst om, hvad der kendetegner din unikke stemme, og hvordan du kan udvikle din skrivestil. Du bliver fortrolig med, at andre læser dine tekster og udtaler sig om dit arbejde, ligesom du bliver bedre til at læse og vurdere kvaliteten af dine og andres tekster. Du bliver præsenteret for et bredt udsnit af teori og litteratur i forskellige genrer, og du vil opleve, at dit kritiske blik og lydhørhed over for sproget bliver skærpet.    

Vi undersøger:

  • tekstens opbygning, forløb, stil og indhold
  • hvordan vi kan skabe sammenhæng og bevægelse
  • hvordan vi kan finde inspiration i andre kunstformer og medier, i virkeligheden omkring og indeni os

Undervisningen omfatter individuel manuskriptvejledning og ekskursioner (fx til forlag, bogbinder, trykkeri, litteraturarrangementer, skriveuddannelser).

  • Tid: Onsdag kl. 18.00 - 20.00
  • Start: Uge 38
  • Sted: Kvisten (2. sal), Plantagehuset, Plantagevej 18, Thisted.
  • Underviser: Martin Rohr Gregersen
  • Pris: Kr. 1200,- for hele sæsonen (24 uger). Beløbet opkræves i to rater.

Tilmeld dig her.

 

Det med småt
Forfatterskolen i Thy er en del af musikskolens administrationssystem. De samme betingelser gælder for alle kulturfag – du kan læse mere om tilmelding, priser og regler her.

Martin Rohr Gregersen

Litteratur- og kulturformidler

SEND EN EMAIL

SE PROFIL