Slagtøj/percussion

Alt, der giver lyd, når man spiller på det, kan bruges som percussion, og derfor er listen over slagtøjsinstrumenter uendelig lang.

Begrebet ’percussion’ bruges ofte om rytmiske instrumenter som fx congas og djember. Begrebet ’slagtøj’ bruges ofte om klassiske instrumenter som fx pauker. Begge begreber bruges om fx marimba, vibrafon, triangel mm.

Når du spiller slagtøj/percussion er der store muligheder for at deltage i musikskolens forskellige sammenspilsgrupper og orkestre. Som regel er der kun brug for én trommeslager i et band, men hvis du spiller alle de andre slagtøjsinstrumenter, er der pladser i både skoleorkesteret, marimbaorkestret og flere rytmiske bands.

For at få udbytte af undervisningen skal du være indstillet på at øve hjemme, og du skal være indstillet på at deltage i sammenspil. Instrumenter kan ikke lejes, men musikskolens lærere hjælper gerne med gode råd og vejledning i forbindelse med instrumentanskaffelse.

Når du tilmelder dig, kan du skrive i kommentarfeltet, om du ønsker undervisning i slagtøj eller percussion – eller begge dele.

Vælg undervisningssted, fagtype og tilmeld dig her.

Pris

Prisen afhænger af hvor lang undervisningstid du vælger, om du er over eller under 25 år og om du går til flere ting.
Se vores priser

 

Her finder du vores regler, rabatter og vilkår

Tommy Blaabjerg Lange

Musiklærer

Tel: 28 60 47 78

SEND EN EMAIL

SE PROFIL