Trompet

Trompeten har med sin store og flotte klang mulighed for at indtage en central plads i både klassiske og rytmiske orkestre.

Når du er ny på instrumentet, arbejdes der først med blæseteknik og instrumentkontrol. Efterhånden som man behersker sit instrument, arbejdes der mere med, teknik, teori, improvisation, gehør og klang.

Det tager ikke lang tid, før man kan deltage i sammenspil og spille lettere stykker. Hvis du drømmer om at spille trompet, men ikke er så gammel endnu, skal du overveje at begynde karrieren på althorn.

For at opnå et tilfredsstillende resultat, skal du være indstillet på at øve dig hjemme, og du skal være indstillet på at deltage i orkester/sammenspil.

Trompeten er en del af messingfamilien, som er en samlet betegnelse for flere forskellige blæserinstrumenter, heraf er de mest almindelige basun og netop trompet. Disse instrumenter bruges oftest i sammenspil med andre, for eksempel i bigbands, symfoniorkestre, brassbands, funkbands, salsaorkestre, tambourkorps og harmoniorkestre.

Vælg undervisningssted, fagtype og tilmeld dig her.

Pris

Prisen afhænger af hvor lang undervisningstid du vælger, om du er over eller under 25 år og om du går til flere ting.
Se vores priser

 

Her finder du vores regler, rabatter og vilkår

Jørgen Baadsgaard

Musiklærer

Tel: 21 22 63 97

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Jonas Terp Nielsen

Tel: 31573010

SEND EN EMAIL

SE PROFIL