Tilmelding, priser og regler

Musikskolen i Thy har altid et overflødighedshorn af musiktilbud – og vi skal nok finde et instrument, et band eller et kor, der passer til netop dig.

Sæson 2018-2019
Det er muligt at tilmelde sig undervisning hele året rundt! Prisen vil blive reduceret i forhold til den mængde undervisning, der er tilbage i skoleåret (f.eks. halvdelen tilbage = halv pris)..

Ved at følge linksene herunder kan du læse mere de forskellige tilbud og tilmelde dig lige præcis det, der interesserer dig. Kontakt os gerne, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Betaling
Hent vores prisliste for sæson 2018-19 som PDF her.

Thisted Kommune udsender girokort i 4 rater: medio september, november, februar og april (med rettidig betaling den 1. oktober, 1. december, 1. marts, 1. maj). Undtaget herfra er fagene, der kører i 22 uger – disse opkræves i 2 rater (november og januar). Opkrævninger sendes til betalers e-Boks – har man børn i kommunal børnehave eller SFO, trækker kommunen betalingen automatisk.

Musikskolens afgift til Copydan er indregnet i elevbetalingen. Hvis den samme person skal betale for flere elever eller flere aktiviteter, fremsendes girokort på det samlede beløb pr. rate. Vi gør opmærksom på, at kommunens restanceafdeling opkræver kr. 250 i rykkergebyr ved for sen eller manglende betaling.

Søskenderabat
Vi giver søskenderabat. Den dyreste søskende betaler fuld pris, og en eller flere søskende derudover får 50 % i rabat. Derudover er det gratis at deltage i fællesfag (bands, ensembler og kor), hvis man i forvejen går til instrumentalundervisning.

Billeder og video
Vi gør opmærksom på, at musikskolen ofte tager billeder/video under vores arrangementer. Disse vil kun blive brugt, hvis der er tale om harmløse situationer. Dette materiale vil eksempelvis blive brugt:

  • På vores informationsskærme
  • På hjemmesiden
  • På sociale medier, fx Facebook
  • I artikler, aviser eller andre relevante medier 

Materialet vil ikke på anden måde blive anvendt uden for musikskolens regi. Man kan naturligvis til enhver tid bede om at få et billede fjernet. 

Læs evt. mere på Datatilsynets hjemmeside.

Erstatning
Elevens fravær erstattes ikke. Lærerens fravær opgøres efter sæsonen, og beløb ud over to gange med aflyst undervisning refunderes. Beløb under 75 kr. udbetales ikke.

Fællesfag
Hvis man allerede går til soloundervisning, er det gratis at deltage i et eller flere fællesfag. Det kan desværre ikke garanteres, at alle fællesfag oprettes – eller at der er plads på alle hold – da dette afhænger af antallet af tilmeldinger. Elever, der har overholdt tilmeldingsfristen, prioriteres.

Hvem kan deltage
Alle i kommunen kan modtage undervisning uanset alder. Kunststyrelsen og staten yder dog kun tilskud til musikskoleundervisning for alle til og med den sæson, hvor de fylder 25 år.

Sms og e-mail
Når man tilmelder sig undervisning, accepterer man samtidigt at modtage informationer fra musikskolen via mail og sms. Dette kan for eksempel være en påmindelse vedrørende tilmelding, koncerter mm.

Tilmelding
Man kan tilmelde sig løbende gennem skoleåret, og man er tilmeldt instrumentalundervisningen for et helt skoleår ad gangen (august-juni). Musikskolen har et begrænset antal pladser, så der kan ikke garanteres en plads til alle. Der åbnes for tilmeldinger til det kommende skoleår fra staren af maj for eksisterende elever, og fra midten af maj for nye elever.

Prøvetid
For nye elever er prøvetiden de første 8 ugers undervisning, hvor der betales normal takst for hele perioden. Eventuel udmeldelse skal ske skriftligt og være musikskolen i hænde inden prøvetidens udløb.

Udmeldelse
Man kan udmelde sig i løbet af sæsonen. Ved udmeldelse opkræver musikskolen et administrationsgebyr på 500 kr. (250 kr. for fællesfag). Dette beregnes fra den dag, musikskolen modtager en skriftlig udmeldelse, og elevens undervisning ophører samtidigt.

Thomas Boe Mikkelsen

Souschef, Musikskolen i Thy

Tel: 24 87 44 28

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Vibeke Oxlund

Afdelingsleder, Hurup og Hanstholm

Tel: 40 24 11 50

SEND EN EMAIL

SE PROFIL