September 20.09.2018

Stem på vores Fantastiske Fællesskaber i Thy

Så er thybo-stoltheden glødende igen! Og denne gang er det de lokale unge, der har markeret sig med et imponerende stykke kulturarbejde.

Hele to Thy-projekter er blevet nomineret til prisen Fantastiske Fællesskaber, nemlig URT og Musikcamp – og du kan stemme dem videre til finalen.

And the nominees are…
URT (Ungdomsrådet i Thy)er især kendt for deres mange musikkoncerter, men har gennem den sidste tid også inviteret til hyggelige fællesspisninger – efter et samarbejde med Madfællesskaberne. URT-fællesskabet bor i URT-huset lige ved siden af Plantagehuset og er en del af KulturRummet, men har egen bestyrelse og er selvkørende i forhold til planlægning og afvikling af events.

Musikcamp er ledet af musiker og lokal ildsjæl Line Gade. Målet med Musikcamp er at give børn og unge en oplevelse af fællesskab gennem musikken og et trygt forum at udfolde sig i. Musikcamp vil vise, at musik er for alle, og campen er derfor også åben for alle, men hovedsageligt målrettet 3.-7. klasse. Musikcamp forløber over to dage i sommerferien og ender hvert år med en fælles koncert.

Om Fantastiske Fællesskaber
Prisen Fantastiske Fællesskaber går til en ’unik forening eller sammenslutning, der fortjener titlen som Årets Fantastiske Fællesskab.’ På landsplan blev der sendt over 1000 ansøgninger, og deraf blev 80 udvalgte fællesskaber nomineret.

Hver TV2-region vælger vinder gennem demokratisk SMS-afstemning. Den regionale vinder modtager 50.000 kr. og går så videre til en landsdækkende finale, hvor den endelige vinder løber med yderligere 100.000 kr. – altså en pæn sum, som kan gøre en stor forskel for et ungt projekt.

Sådan stemmer du (senest d. 23. september)
Det koster kun almindelig takst at stemme, så hvis du har lyst til at støtte det lokale kulturliv, kan du SMS-stemme indtil d. 23 september. Man kan kun stemme på én nomineret. Vinderen offentliggøres d. 28. september.

  • Stem på Musikcamp: send MV 3 til 1272
  • Stem på URT: send MV 9 til 1272

Se alle 10 nominerede fællesskaber her.

Fantastiske Fællesskaber er et samarbejde mellem TV2, Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet.