Marts 12.03.2019

Når form følger funktion

Thy Produktionsskole står bag en del af KulturRummets møblement. Det er originalt og lokalt – og vi skylder en stor tak til de dygtige og engagerede elever.

KulturRummet er et eldorado af diverse aktiviteter, der er masser af oplevelser at hente hver eneste dag. Men nogle gange har man egentlig mest bare brug for at stemple lidt ud, slænge sig i en stol, fordybe sig i et stykke gedigent litteratur. Og undertiden skal man jo også have sig en bid mad.

 

 

Derfor har dygtige, kreative elever fra Thy Produktionsskoles træ- og metallinjer udformet en række smukke og anderledes møbler til Madværkstedet og Thisted Bibliotek. For selvfølgelig skal en stol til et bibliotek laves ud af gamle bøger – og selvfølgelig skal en socialøkonomisk café, hvor man elsker fællesspisning, forsynes med et langbord med bænke til, så man kan samles, hygge og sludre. Alle møbler er udført med finesse og omhu.

 

 

Vi takker, bukker og siger: ”Sikke nogle dygtige, unge mennesker, der går på Thy Produktionsskole – her må være nogle ophavsmænd til nye danske designklassikere i fremtiden.”

Læs mere om Thy Produktionsskole her.

 

Martin Arthur Andersen

Kommunikationsmedarbejder

Tel: 30 27 52 32

SEND EN EMAIL

SE PROFIL