November 19.11.2019

Noget der ligner

- dine yndlings tv-serier og film

Mens vinden rusker i træerne og mørket trænger sig på, nyder mange danskere godt af det uendelige antal af tv-serier og film på forskellige streamingtjenester. Men nu sørger biblioteket for, at oplevelsen fortsætter, efter du har slukket for skærmen.

I uge 47 og 48 sætter Biblioteket i Thy sammen med alle nordjyske biblioteker fælles fokus på temaet ”Noget, der ligner…”. Der er nemlig god mulighed for at dykke ned i både e-bøger, lydbøger og fysiske bøger, der minder om netop dine yndlings tv-serier og film.

To gange hver uge kan du finde inspiration til gode læseoplevelser, der minder om de mest populære tv-serier og film. Hver oversigt frigives løbende.

I uge 47 kan du lade dig inspirere af ”Noget, der ligner din yndlingsserie” og ”Noget, der ligner Downton Abbey”.
Der findes rigtig mange gode tv-serier, og der dukker hele tiden nye op. Derfor har Biblioteket i Thy sammen med de andre nordjyske biblioteker og eReolens digitale tilbud samlet en liste over nogle af tidens mest populære tv-serier – og bøger, der ligner.  Er du vild med tv-serien og den biografaktuelle film ’Downton Abbey’, har biblioteket samlet en række bøger om det en-gelske herskab og tjenestefolk, der i stemning og miljø minder om ’Downton Abbey’.

Imens diverse streamingtjenester konstant spytter nye serier ud, findes der også en masse gode danske tv-serier – nyere såvel som gamle kendinge. Derfor kan du i uge 48 lade dig inspirere af bøger, der ligner danske tv-serier, som fx DR’s ’Rejseholdet’ eller TV2’s ’Badehotellet’ under overskriften ”Noget, der ligner danske tv-serier”. Er du mere til fantasy kan du også finde in-spiration til noget, der ligner serien ’His Dark Materials’, der havde premiere på HBO i starten af november, og som er baseret på Philip Pullmanns trilogi ’Det gyldne kompas’.

Sæt dig godt tilrette under et lunt tæppe i læselampens skær og nyd den hyggelige efterårs-stemning med bøger, der minder om alle dine yndlings tv-serier og film.

Uge 47

Noget der ligner din yndlingsserie

 

Noget der ligner Downton Abbey


Uge 48

 

Noget der ligner Det Gyldne Kompas

 

Kristian Agerholm Jensen

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 36

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Lis Friis Bøegh

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 29

SEND EN EMAIL

SE PROFIL