April 17.04.2020

Bogposer "to go"

Gratis take away til hjernen og hjertet. Hvad enten du er til hårdkogte krimier, afstøvede klassikere eller kulørte børneremser, så har vi noget til dig.

Bøgerne savner deres læsere, og du savner garanteret også bøgernes stof til eftertanke og underholdning. Biblioteket i Thy tilbyder derfor nu takeaway til hjernen og hjertet: En pose fyldt med gode bøger/materialer særligt udvalgt af dine bibliotekarer. Vi gør os umage for at lave spændende poser for enhver smag og aldersgruppe.

Biblioteket tilbyder
Du kan bestille én bogpose pr. borger inden for et af de følgende temaer:

Krimi    
Kærlighed
Børn 0-2 år
Børn 2-4 år
Børn 5-6 år
Børn - skolestart
Børn - læs selv
Engelsk litteratur
Socialrealisme
Nordisk    
Hyggelige bøger    
Chick-lit
Filosofi/psykologi
Klassikere
Fantasy (børn & voksen)
Blandede fagbøger
Store bøger
Opskrifter/madbøger

Du kan hente din bogpose i en vores tre samarbejdsbutikker:

Fakta Hanstholm
Bytorvet 1
7730 Hanstholm

Vilh. Nielsen Isenkram
Bredgade 100
7760 Hurup

Føtex Thisted
Storegade 2
7700 Thisted

Sådan gør du
Send en mail til Marie Louise Honoré Aamann på mla@thisted.dk med fulde navn, adresse, tema og afhentningssted. For at bestille en bogpose skal du være oprettet som låner.

Når du har modtaget en mail retur fra os, kan du efterfølgende hente posen i den valgte samarbejdsbutik.

Aflevering
Når du er færdig med at læse dine bøger, skal du blot aflevere posen med det fulde indhold i samme butik, som du hentede den. Afleveringsfristen fremgår af udlånskvitteringen på posen.

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes krav
Thisted Kommune har godkendt, at personale fra Biblioteket i Thy må pakke bøger, mens biblioteket er lukket som følge af Corona/Covid-19, og vi følger selvfølgelig alle myndighedernes anvisninger, når vi pakker bogposerne. Vi vasker og spritter hænderne grundigt, inden vi håndterer bøgerne, der har stået uberørte i mindst 14 dage. Afhentningsbutikkerne lever også op til alle krav, og vi opfordrer til, at man naturligvis holder afstand, tager hensyn og undgår at stimle sammen, når man skal hente sin bogpose.

Du kan stadig bruge biblioteket online
Du kan fortsat bruge eReolen, Filmstriben, PressReader og meget mere. Se den samlede oversigt over vores Digitale tilbud

Vi glæder os til at høre fra jer.
God læselyst!

Marie Louise Honoré Aamann

Souschef, Biblioteket i Thy

Tel: 99 17 28 01

SEND EN EMAIL

SE PROFIL