August 27.08.2020

Nyt tilbud: Cirkusskole

Er du en naturlig klovn, en behændig springakrobat eller bare én, der tør drømme store drømme. KulturRummet slår dørene op for ny cirkusskole til dig.

 CIRKUSSKOLE

Lær jonglering, akrobatik og gøgl.
Gennem sjov og hyggelig træning, lærer du på Cirkusskolen spændende cirkuskunster indenfor jonglering, akrobatik og gøgl/klovneri.

Gennem sjov og hyggelig træning, lærer du på Cirkusskolen spændende cirkuskunster indenfor jonglering, akrobatik og gøgl/klovneri.

"At blive god til noget handler om at have det sjovt og blive grebet af interessen” siger Anders, og det er netop det, vores cirkusskole er allerbedst til, for her vil både være hygge, latter og hård træning.

Til foråret vil vi være klar med en herlig samling af cirkusnumre, som kan spilles som samlet cirkusforestilling eller bruges hver for sig som festlige indslag til kultur-begivenheder i Thy.

Alle kan være med, uanset om man har prøvet cirkuskunster før eller bare har drømmen om at prøve.

Anders Wadsholt er oprindeligt uddannet jonglør og har rejst med flere af de danske cirkus, og så er han en af landets bedste instruktører, der forstår at sætte dig i spil og indfri dine drømme om manegen, scenen og spotlyset, om du så er en naturlig klovn, en behændig springakrobat eller bare én, der tør drømme store drømme.

Holdet kører onsdag eftermiddag og er for børn fra 4.-9. klasse

Se mere og tilmeld dig her

Martin Adrian Bruun-Jensen

Souschef, Musikskolen i Thy

Tel: 99 17 28 10/ 23 46 63 22

SEND EN EMAIL

SE PROFIL