December 08.12.2020

morfarMORFARmorfar

Hvem var morfar, før han blev til morfar? Hvem var han, dengang han var ung? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel? Det dykker teaterforestillingen morfarMORFARmorfar ned i på underholdende vis.

Limfjordsteateret inviterer børn og deres klassekammerater i alderen 8 - 13 år til en farlig musikalsk komedie med eventyr og livsklogskab i Kultursalen, Tingstrupvej 17 KulturRummet sætter i forbindelse med forestillingen fokus på temaet "På tværs af generationer" i december, januar og februar. I kan blandt andet nyde udstillingen "Mig og mine bedste forældre" i forbindelse med forestillingen i KulturRummets kultursal.

Hvem var morfar, før han blev til morfar? Hvem var han, dengang han var ung? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel?
Morfar - eller rettere tre meget forskellige morfædre - er forestillingens omdrejningspunkt. Der er ham, der fortæller røverhistorier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel …
Tre skuespillere veksler legende mellem nutiden som børnebørn – og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.
’morfarMORFARmorfar’ er en forestilling, som griber og engagerer både børn og voksne. Hvor der bliver klukket og grinet og vakt til eftertanke. Men hvor der også momentvis skabes plads til sørgmodighed - for som håndværker-morfar så rigtigt siger, kan man ikke gå igennem livet uden sorte stunder.
Instruktør Niels P. Munk er kendt og rost for sine mange stærke børne- og ungdomsforestillinger, og i rollerne som børnebørn/morfædre ses trioen Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa, der også var med i den succesfulde børneforestilling ”Prinsesser” fra Grønnegade Teater.

Hvor og Hvornår

Forestillingen spiller d. 12.,13. og 14. januar.

Se spilletider og link til billetkøb
Skuespillere: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa
Instruktion: Nils P. Munk
Scenografi og kostumer: Leif Lundgaard, Rasmus Hvilshøj Pedersen og Lene Bek Nielsen


Anmelderne:
******
Børne-Kulturpiloterne

”Varm, indtagende og ualmindelig livsbekræftende forestilling om bedsteforældre og børnebørn. (…) På forunderlig vis er 'morfarMORFARmorfar' (…) en af de mest vitale og underholdende forestillinger, jeg længe har set.”
Henrik Lyding, Teateravisen

”Hjertevarm musikforestilling om den fiktive morfar, som vi egentlig alle sammen ønsker os”
Anne Middelboe Christensen, Information

’morfarMORFARmorfar’ optræder desuden på Anne Middelboe Christensens Top 7 over bedste børne- og ungdomsforestillinger i 2017

Eva Sjælland

Leder af KulturRummet

Tel: 22 97 15 95

SEND EN EMAIL

SE PROFIL