Januar 29.01.2020

Fernisering af kunstværker

Torsdag d. 6. februar 2020 trækker KulturRummet i festtøjet og åbner dørene til fernisering af kunstværker fra Statens Kunstfond udført af fem forskellige kunstnere.

På hovedbiblioteket i Thisted har du som besøgende mulighed for i flotte omgivelser med højt til loftet at nyde de smukke oliemalerier af den lokale kunstmaler Jens Søndergaard. Nu får du desuden mulighed for i musikskolens hovedbygning i Thisted at gå på opdagelse i nye, spændende kunstværker udlånt fra Statens Kunstfond.

Værkerne er lavet af fem forskellige og spændende kunstnere: Kristian Touborg, Ane Henriksen, Mette Boel, Louis Scherfig og Kent Iwermyrs.

Det er netop disse kunstværker, som vi i KulturRummet inviterer hele Thy til fernisering på torsdag den 6. februar 2020, når vi åbner dørene til en eftermiddag fyldt med farver, oplevelser og spændende snakke.

Til ferniseringen er der mulighed for at få en præsentation af de udstillede kunstværker formidlet i samspil med Jens Søndergaard-malerierne, værker fra kulturfagseleverne og krydret med musik fra musikskolens elever og Artist Talk med én af de fem kunstnere, Ane Henriksen. Afslutningsvis arrangerer vi kunstskattejagt på biblioteket og musikskolen for både børn og voksne. Med andre ord en fantastisk eftermiddag i kunstens og kulturens tegn.

Program:
Kl. 15.30: Dørene åbner. Let forfriskning og musik ved musikskolens elever.
Kl. 16.00: Åbningstale i Kultursalen.
Kl. 16.15: Præsentation ved Statens Kunstfond og baggrunden for udlånet af kunstværkerne til KulturRummet
Kl. 16.30 – 18.00: Guidet tur rundt i musikskolebygningen: Præsentation af værkerne fra Statens Kunstfond ved Thomas Wolsing, konsulent for Statens Kunstfond samt UXK:Thy underviser og kunstner. Artist Talk ved Ane Henriksen, kunstneren bag værket ”Business Skye”.

Mere info om værkerne, klik her