Januar 17.01.2020

Aflyst - Mød en forfatter til Ordkraft

Ordkraft er aflyst i 2020

Lørdag d. 18. april kl. 10-12 har jeres læsekreds chancen for sammen med andre læsekredse i Nordjylland at møde en forfatter på litteraturfestivalen Ordkraft.

Der er plads til to læsekredse fra Thisted Kommune, hver med op til 10 deltagere. Det betyder, at vi trækker lod blandt læsekredsene, hvis flere end to ønsker at deltage.

De to forfattere, vi har valgt denne gang, er:

Thomas Korsgaard, aktuel med bogen ’Tyverier’ - en novellesamling i den realistiske tradition om ensomhed, fortielser og forhåbninger og om betydningsfulde øjeblikke i en række personers liv.

Eva Tind, aktuel med bogen ’Ophav’ – en eventyrlig roman om familiebånd på tværs af kontinenter og konsekvenserne af en kompromisløs kunstnerisk søgen

Deltagerne får hver et eksemplar af bogen til ejendom, og det bliver muligt at få bogen
signeret umiddelbart efter arrangementet.

Praktiske oplysninger: Forfattermøderne foregår i Musikkens Hus i Aalborg, i Øvre Foyer og
Intimsalen. I skal selv sørge for transport dertil, og vi opfordrer til at komme i god tid, navnlig hvis I er i bil. Det kan være tidskrævende at finde en P-plads.

Frist for tilmelding: Vil I med, skal I sende en mail til nedenstående mailadresse senest fredag d. 7. februar kl. 12. Det skal fremgå af mailen, hvor mange I er i jeres læsekreds. Umiddelbart efter fristen trækker vi lod. I får hurtigt svar tilbage, om I er med, og I vil kunne hente bogen på biblioteket kort tid efter.

Vigtigt! Der er nogle betingelser for at deltage: I forpligter jer til at læse bogen på forhånd og
udarbejde en række spørgsmål til forfatteren. Desuden skal I vælge en talsperson, der stiller
spørgsmålene til forfatteren på læsekredsens vegne. Spørgsmålene og navnet på talspersonen skal indsendes til os senest mandag den 23. marts, 2020 kl. 12. Herefter vil I modtage
adgangskort og nærmere oplysninger om det praktiske. Tilmeldingen er bindende. Invitationen
gælder kun adgangen til det nævnte særarrangement. Men da I sikkert gerne vil deltage i Ordkraft efterfølgende og måske i dagene inden, kan I købe billetter enten ved indgangen i Nordkraft eller på Ordkrafts hjemmeside, www.ord-kraft.dk, eller på Hovedbiblioteket i Aalborg.

Har I spørgsmål vedrørende arrangementet, er I velkomne til at kontakte os.

Lis Friis Bøegh

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 29

SEND EN EMAIL

SE PROFIL