Maj 26.05.2020

Plantagehuset og Madværkstedet åbner dørene!

Fra onsdag den 27. maj kan du igen besøge Plantagehuset og nyde en forfriskning i Madværkstedet.

Sommer er det; midt på dagen; i et hjørne af KulturRummet. Selvom vi ikke er J.P. Jacobsen, får vi alligevel lyst til at låne lidt af hans malende sprog, når vi nu igen får lov til at slå dørene op til de lokaler, hvorfra Thisteds store søn engang dimitterede. Dengang husede bygningen på Plantagevej Thisted Realskole. I dag er det et farverigt medborgerhus, der alt for længe har savnet de borgere, der til dagligt får det historiske hus til at summe af liv. Men fra onsdag den 27. maj må vi heldigvis igen byde jer velkommen indenfor i Plantagehuset og Madværkstedet.

Foreningensaktiviteter, nybagte boller og kaffe på kanden

Som led i den udvidede 2. fase af genåbningen åbner Plantagehuset således lokalerne for forenings- og mødeaktiviteter, der kan gennemføres indenfor forsamlingsforbuddet og sundhedsmyndighedernes øvrige retningslinjer. Dog betyder det desværre, at indendørs sportsaktiviteter endnu ikke kan starte op. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad genåbningen præcis betyder for din forening, så tøv ikke med at kontakte Martin Ubbesen, leder af Plantagehuset.

Samtidig med at foreningslivet liver op, gør Madværkstedet også klar til at få hyggen til at brede sig igen. Menuen er ikke helt den samme, og vi kan heller ikke sidde så tæt, som vi plejer, men vi har altid kaffe på kanden, kolde forfriskninger og nybagte boller – og åbningstiderne er de gode gamle.

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer

Selvom vi forsøger at åbne så ”normalt”, som vi overhovedet kan, er det klart, at besøget i Plantagehuset og Madværkstedet bliver anderledes end det, vi er vant til. Hvis genåbningen skal lykkes, kræver det nemlig af os alle, at vi sammen tager hensyn og passer på hinanden ved at følge alle forholdsregler: spritter hænder, hoster og nyser i ærmet, holder afstand og undgår at stimle sammen.

I Plantagehuset og Madværkstedet vil der være sprit til rådighed og tydelig skiltning med anvisninger til, hvordan vi bedst muligt sikre os selv og hinanden. Vi følger selvfølgelig alle myndighedernes retningslinjer og har ekstra fokus på rengøring og hygiejne, så alle kan være trygge ved at komme i Plantagehuset og Madværkstedet.

Vi glæder os til at se jer igen!

Martin Vadmann Ubbesen

Teknisk serviceleder, Daglig leder af Plantagehuset

Tel: 20 46 37 33

SEND EN EMAIL

SE PROFIL