Maj 26.05.2020

Musikskolen genåber 27. maj

I de seneste mange uger har vi danset efter coronavirussens pibe. Dørene blev lukket, og den almindelige musikundervisning gik fløjten. Men sådan spiller klaveret heldigvis ikke længere.

I sidste uge kunne vi byde velkommen tilbage på Biblioteket i Thy, og i denne uge kan vi så slå på tromme for, at vi også skal til at finde melodien i et andet hjørne af KulturRummet. Som et led i den udvidede 2. fase af genåbningen har vi nemlig fået lov til igen at åbne de fysiske døre til Musik-, Drama-, Forfatter- og Billedskolerne. Nu skal vi endelige lave noget larm. TRUT-TRUTTERUT!

Hvor og hvornår?

Alle elever får de kommende dage direkte besked om, hvad genåbningen betyder for lige netop deres undervisning og tilbud, ligesom vi også er i kontakt med skolerne rundt om i Thy. Vi arbejder på højtryk for at få de relevante informationer ud til alle

Vi passer på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer

Selvom vi forsøger at åbne så ”normalt”, som vi overhovedet kan, er det klart, at undervisningen fortsat bliver lidt anderledes end det, vi er vant til. Hvis genåbningen skal lykkes, kræver det nemlig af os alle, at vi sammen tager hensyn og passer på hinanden ved at følge alle forholdsregler:

  • Alle elever vasker hænder inden de går ind i undervisningslokalet.
  • Man spiller kun på eget (eller lånt) instrument.
  • Ved klaver og trommeundervisning er der et instrument til lærer og et til elev.
  • Trommeelever skal medbringe egne trommestikker
  • Sangere der skal synge i mikrofon skal medbringe egen mikrofon, da vi pga. smittefare ikke kan udlåne mikrofoner.

Til undervisningen vil der altid være sprit til rådighed og tydelige informationer om, hvordan vi bedst muligt sikre os selv og hinanden Vi følger selvfølgelig alle myndighedernes retningslinjer og har ekstra fokus på rengøring og hygiejne, så alle kan være trygge ved at komme på Musikskolen Thy.

Vi glæder os til at se oghøre jer igen!

Martin Adrian Bruun-Jensen

Souschef, Musikskolen i Thy

Tel: 99 17 28 10/99 17 38 40

SEND EN EMAIL

SE PROFIL