November 25.11.2020

Fællesspisning

Er du klar til mad med kultur, fællesskab, hygge og farver? Så kom til vores traditionsrige fællesspisning 3. dec. hvor julen står for døren.

Vi samles om maden i Madværkstedets uformelle rammer, møder andre mennesker,
nyder kultursnacks og deler en herlig madoplevelse. 

3. december står "Julen for døren" 

Du tænker måske straks grønt gran, røde nisser, brun sovs og hvide kartofler, men vi garanterer, at du vil blive overrasket over, hvor farverige smage julen også kan have når vi serverer:

Menu

Confiterede andelår 
Kartoffel-selleri puré
Rødkålssalat med nødder og appelsiner
Grønkålssalat med æbler, tranebær og karamelliserede mandler
Risalamande med et twist.

Musikskolens talentfulde elever vil i løbet af aftenen fryde vores ører med skønne juletoner.

Tidspunkt: 17-19 (maden serveres kl. 18)

Det er nødvendigt at reservere madbillet - du kan nå det frem til onsdag d. 2. december kl. 12. Bestil på https://kulturrummet.billetexpressen.dk/

Pris:
Voksne: 148 kr.
Børn under 12 år: 70 kr.
- Maden betales i Madværkstedet

Se de kommende fællesspisninger i Madværkstedet

Vi har allerede fire fællesspisninger i kalenderen i januar. Her serverer vi lækker mad fx. under temaerne "Alverdens Supper", "Turen går til Spanien" og meget andet. Se hele oversigten her.

Fortsæt aftenen på Biblioteket med foredraget "Flugten til Thy"

Efter julemenuen kan du fortsætte på Biblioteket til foredraget Flugten til Thy.

Kom og hør et inspirerende samtale ved Knud Holch Andersen og arkivar Orla Poulsen, der fortæller om tilblivelsen af bogen "Flugten til Thy".

Det hele startede meden henvendelse til forlaget Knakken/Lokalhistorisk arkiv fra Udlændingestyrelsen, der ønskede en kort fortælling om historien bag Hanstholm Asylcenter, der skulle nedlægges 1. april 2018. Men i stedet for et rids af historien - førte henvendelsen til et forskningsprojekt omkring flugten til Thy fra tiden før 2. Verdenskrig og helt frem til i dag. Det er er altså resultatet af to års historisk arbejde, der nu foreligger i bogform.

Arrangementet tager udgangspunkt i den nyudgivet bog og har kulturmødet og fællesskabet som omdrejningspunkt. Mødet mellem mennesker med forskellige kulturer som beriger hinanden, og som mødes i lokalsamfundet, og tager del i det.

Bogen er en fejring af både de mennesker som er kommet, men også de lokale som har modtaget og engageret sig i arbejdet med at integrere flygtningene.

Se mere og tilmeld dig her

 

Andrea Fabiana d’Ovidio

Køkkenleder

SEND EN EMAIL

SE PROFIL