Februar 19.02.2021

Er du vores nye børnefaglige biblioteks-formidler?

På Biblioteket i KulturRummet i Thy har vi et stort fokus på børn og deres familier – biblioteket er nemlig både dit, mit og vores. Vi ønsker endnu flere familier i bibliotekets ”dagligstue” og søger derfor en medarbejder, der kan være med til at invitere indenfor.

Du bliver en pionér, der vil være med til at sætte retning på arbejdet med skoler og dagtilbud, fritidsoplevelser på biblioteket for børn i alle aldre.

I hvert fald leder vi efter dig, der har erfaring med at arbejde med børn og brænder for litteraturen.

Lidt om os

KulturRummet er Thisted Kommunes ambitiøse og innovative satsning på kulturområdet – et grønt og åbent kulturhus i Thy, hvor kulturaktiviteter har vide rammer og frit spil. KulturRummet består af fem miljøer: bibliotek og musikskole samt Christiansgave (bypark), URT (Ungdomsrådets hus) og Plantagehuset (medborgerhus) – her bor vores café Madværkstedet.

KulturRummet har fokus på at øge vores bidrag til kulturlivet i området og lægger vægt på, at vores miljøer bliver bragt i spil på kryds og tværs, og det forventes at du kan se potentialet og de mange muligheder, vi har i at arbejde tværfagligt

Biblioteket i KulturRummet en markant platform for oplevelse, viden, læring, demokratisk deltagelse og dialog i alle faser af livet. Som bibliotekar i KulturRummet bliver du derfor en del af et bibliotek i rivende udvikling.

Læs hele jobopslaget på Thisted Kommunes hjemmeside, hvor du også kan indsende din ansøgning:

Børnefaglig biblioteksformidler til Biblioteket i KulturRummet

 

Eva Sjælland

Leder af KulturRummet

Tel: 22 97 15 95

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Marie Louise Honoré Aamann

Souschef, Biblioteket i Thy

Tel: 99 17 28 01

SEND EN EMAIL

SE PROFIL