Januar 19.01.2021

KulturRummet samler Facebook-sider under fælles navn

Musikskolen i Thy, Biblioteket i Thy og Plantagehuset har længe været i et forhold rent organisatorisk, hvor de – sammen med Christiansgave og URT – er en del af Thisted Kommunes kulturelle kraftcenter KulturRummet. Nu skifter vi dog også status på Facebook, så de tre hidtil selvstændige Facebook-kanaler kommer til at smelte sammen under ét navn – ’KulturRummet i Thy’.

Til de flere tusinde thyboere og andet godtfolk, der følger os på Facebook, behøver I nu ikke længere at klikke jer ind på flere forskellige Facebook-sider for at holde jer orienteret om, hvad der sker i KulturRummet. Hvad enten det drejer sig om nyheder om tilmeldingsstart på Musikskolen i Thy, arrangementer på bibliotekerne eller billeder fra nogle af de kreative værksteder i Plantagehuset, vil du fremover altid kunne finde det på KulturRummets fælles Facebook-side, KulturRummet i Thy.

Rent teknisk er vi dog nødt til at bede dig om en tjeneste: følger man i forvejen f.eks. Biblioteket i Thy, vil man i første omgang ikke automatisk blive ”ført videre” over på KulturRummets fælles Facebook-side. Derfor opfordrer vi alle – både de mange ”gamle” og forhåbentlig også rigtigt mange nye følgere – at hoppe ind på jeres Facebook på mobilen, tabletten eller computeren, søge på ’KulturRummet i Thy’ og tryk ’Synes godt om’. Det er vi sikre på, du ikke vil fortryde!

Resultat af et forbedret samarbejde
”Sammenlægningen af Facebook-siderne er en logisk konsekvens af det gode samarbejde mellem de forskellige miljøer i KulturRummet”, udtaler Eva Sjælland, leder af KulturRummet, og uddyber: ”At vi alle er hinandens kollegaer i KulturRummet smitter i dén grad også af på udformningen af vores arrangementer og hele måden, vi tænker og arbejder sammen.”

”Det er blevet fuldstændig naturligt at tænke de forskellige miljøer ind på kryds og tværs, når vi arrangerer forskellige events, både når vi taler de helt store kulturbegivenheder som Thy til Kultur og Børnekulturnatten, men i lige så høj grad til hverdag. Når vi f.eks. skal planlægge et arrangement på biblioteket og tænker ’her vil det da være virkelig fedt, hvis nogle af de dygtige elever fra musikskolen kunne være med og spille og synge nogle numre’. Eller når vi inviterer til fællesspisning i Madværkstedet og kan toppe den lækre mad op med både musik og litterære anbefalinger, oplæsninger og endda lytteoplevelser i form af podcasts – for KulturRummet kan bare så meget,” fortæller Eva Sjælland.

”Musikskolen i Thy, Biblioteket i Thy og Plantagehuset er ikke selvstændig enheder, men alle en del af et større fællesskab, nemlig KulturRummet. Sammen står vi stærkere – og det er vi sikre på, at vi langt bedre vil kunne fortælle på én fælles side. Faktisk er vi sikre på, at alle vores mange dejlige følgere også vil få en langt bedre oplevelse og opdage flere spændende arrangementer, som de ellers ikke ville have set i deres nyhedsstrøm, fordi de måske kun følger Musikskolen i Thy på Facebook,” slutter Eva Sjælland.

Så tilbage er egentlig bare at gentage: Find ’KulturRummet i Thy’ på Facebook og tryk ’Synes godt om’ – vi glæder os til at dele alle vores gode nyheder med jer!

Martin Rohr Gregersen

Litteratur- og kulturformidler

SEND EN EMAIL

SE PROFIL