Maj 28.05.2021

Har du lyst til at være en del af et bibliotek i udvikling?

Til dit, mit og vores bibliotek i hjertet af KulturRummet søger vi nemlig lige nu to medarbejdere, der brænder for mødet med borgere i alle aldre i bibliotekets rum, hvor der er plads til alle.

Har du lyst til at være en del af et bibliotek i udvikling? Til dit, mit og vores bibliotek i hjertet af KulturRummet søger vi nemlig lige nu en medarbejder, der brænder for mødet med borgere i alle aldre i bibliotekets rum, hvor der er plads til alle.

Netop fordi biblioteket er en del af Thisted Kommunens kulturelle kraftcenter, KulturRummet, der, udover Biblioteket, bl.a. også består af Musikskolen i Thy og medborgerhuset Plantagehuset, indgår du i et farverigt hold med mange forskellige faglige baggrunde.

Biblioteket i Thy har filialer og afdelinger i både Thisted, Hanstholm og Hurup – og så kører vores Bogbus rundt i hele Thy. Derudover lægger vi vægt på, at tage biblioteket ud til alle borgerne: på stranden, i skolerne, i børnehaven, på plejehjemmet, i skoven og i samarbejde med foreninger og andrer aktører.

Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og god til at samarbejde – også i pressede situationer. Men mest af alt, skal du holde af hverdagen.

Begge jobopslag kan læses på Thisted Kommunes hjemmeside, hvor du også kan indsende din ansøgning:

 

Eva Sjælland

Leder af KulturRummet

Tel: 22 97 15 95

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Marie Louise Honoré Aamann

Souschef, Biblioteket i Thy

Tel: 99 17 28 01

SEND EN EMAIL

SE PROFIL