Marts 30.03.2021

Demokratiet kalder

Vil du være med til at udvikle demokratiet, og sidder du med en god idé til et demokratisk initiativ?

Efter et år med coronabobler og ekkokamre er der brug for nye demokratiske initiativer, der kan skabe forbindelser mellem mennesker med forskellige meninger.

Vil du være med? Det kan være på arbejdspladsen, i lokalsamfundet eller et helt tredje sted, hvor du mener, at vi skal tale mere sammen, selv om vi har meget forskellige meninger.

Biblioteket i Thy og landets øvrige biblioteker inviterer til Folkehøring, hvor du kan møde andre borgere, foreningsaktive, erhvervsledere, meningsdannere og politikere fra regionen.

Deltag på Zoom

Folkehøringen finder sted på Zoom mandag den 26. april 2021 fra kl. 19-21, og her kan du kan bidrage med dine ideer.

Er du interesseret?  Så tilmeld dig folkehøringen her

Bemærk: Tilmeldingsfrist fredag d. 9. april.

Folkehøringerne vil bestå af 50 repræsentativt udvalgte borgere. Alle ansøgere til Folkehøringen får svar og yderligere information tilsendt mandag d. 12. april.

Idéerne og erfaringerne fra Folkehøringerne samles på Folkemødets Hovedscene den 19. juni, hvor politikere og andre udfordres til at afprøve dem. Arrangementet live-streames på folkemødet.dk og biblioteker over hele landet, så alle kan følge med.

Folkehøringerne afholdes af Foreningen Folkemødet i samarbejde med Biblioteket i Thy og landets øvrige biblioteker, Danmarks Biblioteksforening, Dansk Folkeoplysnings Samråd, Højskolerne og Frirummet.