Januar 06.01.2022

Gør en god gerning - og hjælp børn i Syrien

I perioden 4.-28. januar kan børn i alle aldre bidrage til Danmarks Indsamlingen ved at gøre gode gerninger.

Luft naboens hund, saml skrald ind, læs en historie højt for en søskende eller dæk bord derhjemme. Der er masser af muligheder for at gøre gode gerninger - både store og små - og på den måde være med til at bidrage til Danmarks Indsamlingen 2022. 

Gode Gerninger er nemlig en kampagne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022, hvor børn hjælper børn. Hver god gerning udløser nemlig en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden til Danmarks Indsamlingen, som finder sted den 29. januar.

Pengene går i år til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Gode Gerninger-initiativet er et samarbejde mellem Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker. 

Registrer den gode gerning

På vores biblioteker i Hanstholm, Hurup og Thisted kan du finde og udfylde et Gode Gerninger-bevis og aflevere det til os, så sørger vi for, at det bliver registeret og tæller med.

Du kan også printe og udfylde Gode Gerninger-beviset hjemmefra og aflevere det på biblioteket. Find Gode Gerninger-diplomet her.

Du kan også registrere din gode gerning digital her.

Alle, der laver en god gerning, modtager et velfortjent diplom. Sidste frist for at indberette gode gerninger er fredag den 28. januar kl. 12.

Danmarks Indsamling 2022

Danmarks Indsamling 2022 er et samarbejde mellem DR og 12 humanitære organisationer. Læs mere om årets tema for Danmarks Indsamling 2022.

Trine Laustsen

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 27

SEND EN EMAIL

SE PROFIL