November 08.11.2018

Ordkraft 2019 arrangement for læsekredse

Din læsekreds har mulighed for at møde en forfatter på ordkraft, lørdag d. 13. april

Invitation:

Lørdag d. 13. april kl. 10-12 har jeres læsekreds mulighed for sammen med andre læsekredse i Nordjylland at møde en forfatter på Ordkraft. Der er plads til to læsekredse fra Thisted Kommune, hver med max. 10 deltagere. Det betyder, at vi trækker lod blandt læsekredsene, hvis flere end to ønsker at deltage.

De to forfattere, vi har valgt denne gang er:

Morten Pape: Guds bedste børn. - En ung mand bliver dræbt på Holmbladsgade på Amager af to andre unge. Nogen tror motivet er racistisk, andre at det er umotiveret vold. Men helt sikkert er det, at alle implicerede har et hårdt liv

Katrine Marie Guldager: Bjørnen. - Vibse, gymnasielærer i 50'erne, fyret fra gymnasiet pga. samarbejdsproblemer, datteren er flyttet og ægtemanden er en idiot. Hun flygter til deres hus i Sverige, og kommer under en snestorm til at stå ansigt til ansigt med sin indre frygt og vrede

Deltagerne får hver et eksemplar af bogen til ejendom, og der bliver mulighed for at få bogen signeret umiddelbart efter arrangementet.

Praktiske oplysninger: Forfattermøderne foregår i Musikkens Hus i Aalborg, i Øvre Foyer og Intimsalen. I skal selv sørge for transport hertil, og vi opfordrer til at komme i god tid, navnlig hvis I er i bil. Det kan være tidkrævende at finde en P-plads.

Frist for tilmelding: Vil I med, skal I sende en mail til en af os senest torsdag d. 10.januar kl. 12 Det skal fremgå af mailen, hvor mange I er i jeres læsekreds. Umiddelbart efter fristen trækker vi lod. I får hurtigt svar tilbage, om I er med, og I vil kunne hente bogen på biblioteket kort tid efter.

Vigtigt! Der er nogle betingelser for at deltage. I forpligter jer til at læse bogen på forhånd og udarbejde en række spørgsmål til forfatteren. Desuden skal I vælge en talsperson, der stiller spørgsmålene til forfatteren på læsekredsens vegne. Spørgsmålene og navnet på talspersonen skal indsendes til os senest fredag den 15. marts, 2019 kl. 12. Herefter vil I modtage adgangskort og nærmere oplysninger om det praktiske. Tilmeldingen er bindende. Invitationen gælder kun adgangen til det nævnte særarrangement. Men da I sikkert gerne vil deltage i Ordkraft efterfølgende og måske i dagene inden, kan I købe billetter enten ved indgangen i Nordkraft eller på Ordkrafts hjemmeside, www.ord-kraft.dk, eller på Hovedbiblioteket i Aalborg.

Har I spørgsmål vedr. arrangementet, er I velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Dorthe Jørgensen dmj@thisted.dk og Lis Friis Bøegh lfb@thisted.dk

Lis Friis Bøegh

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 29

SEND EN EMAIL

SE PROFIL

Dorthe Marlene Jørgensen

Bibliotekar

Tel: 99 17 28 35

SEND EN EMAIL

SE PROFIL