URT - Ungdomsrådet i Thy

URT er en ungdomsforening i Thy - drevet af de unge selv.

URT står for Ungdomsrådet i Thy. Vi bor i Thisted midtby (Plantagevej 18), hvor vi, i vores kære URT-hus, serverer kulturelle arrangementer af høj kvalitet - oftest i form af fede livebands. Vi afholder ca. 12 koncerter hvert år, og bestræber os på at have et bredt udbud af forskellige musikgenrer i løbet af vores forårs- og efterårsprogram.

Derudover har vi også andre arrangementer i gang, såsom fællesspisning, bankoaftener, karaoke-night mm. -Tjek vores events her på Facebook eller kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Besøg vores Facebook-side: https://www.facebook.com/ungdomsraadet/

Bliv medlem af bestyrelsen

Hvis du brænder for at være med til at skabe et fedt miljø for unge i Thy, har du mulighed for at være med i bestyrelsen, når vi hver januar holder generalforsamling og vælger ny bestyrelse. Alle over 16 år kan blive medlem af URTs bestyrelse. Der er intet krav om at skulle gå på en speciel uddannelse eller andet. URT favner alle og vil gerne have så mange forskellige folk med som muligt. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at spørge en af os fra bestyrelsen, eller kontakte os. 

Hvis du gerne vil være medlem af URTs bestyrelse, så kan du kontakte os her.

URTs bestyrelse

Forkvinde: Regitze Holch Gaarde (indtil januar 2023)