Om URT

URT står for Ungdomsrådet i Thy. Vi bor i Thisted midtby (Plantagevej 18), hvor vi, i vores kære urt-hus, serverer kulturelle arrangementer af høj kvalitet - oftest i form af fede livebands. Vi afholder ca. 12 koncerter hvert år, og bestræber os på at have et bredt udbud af forskellige musikgenrer i løbet af vores forårs- og efterårsprogrammer.

Derudover har vi også andre arrangementer i gang, såsom fællesspisning, bankoaftener, karaoke-night mm. - tjek vores events her på Facebook eller kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

https://www.facebook.com/ungdomsraadet/

Bliv medlem af bestyrelsen

Hvis du brænder for at være med til at skabe et fedt miljø for unge i Thy, har du mulighed for at være med i bestyrelsen, når vi hver januar holder generalforsamling og vælger ny bestyrelse. Alle over 16 år kan blive medlem af URTs bestyrelse. Der er intet krav om at skulle gå på en speciel udannelse eller andet. URT favner alle og vil gerne have så mange forskellige folk med som muligt.Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at spørge en af os fra bestyrelsen, eller kontakte os. 

Hvis du gerne vil være medlem af URTs bestyrelse så kan du kontakte os her.

URTs bestyrelse 2021

Forkvinde: Mathilde Emelie Hajen Olesen
Øvrige medlemmer: Oscar Nyborg, Mathilde Holch Gaarde, Nicklas Jensen, Emma Katrine Hargaard, Laurits Balker Jørgensen, Niklas Nissen, Magnus Møller Pedersen, Jasmin Bang, Safran Bunk, Lærke Emilie Tandrup, Regitze Holch Gaarde, Amanda Møller Longfors og Juliane Sophia Hajen Olesen.

Bestyrelsen i URT 2021